NIEUWBOUW SMALLSTEPS KINDEROPVANG TE BREDA

Geplaatst 5 december

In opdracht van onze opdrachtgever Small Steps, welke een groot aantal locaties beheert waar kinderdagverblijf en BSO mogelijkheden worden aangeboden, zijn wij gestart met het bouwen van de uitbreiding op de locatie aan de Liesboslaan te Breda.

Voordat met het aanbrengen van de buispalen en fundering kon worden gestart werd vooraf een z.g. buitenkeuken met rieten dakbedekking in zijn geheel verplaatst en werd een oud zwembad gesloopt… en gedempt.

Afgelopen maandag werden de begane grondvloer prefab elementen aangevoerd en gelegd, waarna vrijdag de naden werden volgestort.

 

Realisatie passage gemeentehuis Boxtel

Geplaatst 22 december

In opdracht van de Gemeente Boxtel realiseren wij de passage naast het gemeentehuis. Dit is onderdeel van een groter plan waaronder herinrichting van de markt en het achterterrein naast het gemeentehuis. Deze passage vormt de schakel tussen het achterterrein en de markt voor publiek. Voor Koppen Bouw en Onderhoud BV betekent dit het nieuw vervaardigen…

Nieuwe Naam – Nieuw logo – Nieuwe website

Geplaatst 20 november

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Koppen Bouw en Onderhoud. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren hebben wij de nieuwe website, voorzien van een nieuw design met een frisse uitstaling, online geplaatst. Sinds juli van dit jaar hebben wij een nieuwe naam aangenomen die naar onze mening beter aangeeft wat wij doen…

Meer nieuws