Nieuwe Naam – Nieuw logo – Nieuwe website

Geplaatst 20 november

Met trots presenteren wij de nieuwe website van Koppen Bouw en Onderhoud. Na een periode van ontwikkelen en optimaliseren hebben wij de nieuwe website, voorzien van een nieuw design met een frisse uitstaling, online geplaatst.

Sinds juli van dit jaar hebben wij een nieuwe naam aangenomen die naar onze mening beter aangeeft wat wij doen en waar wij trots op zijn. Bij deze nieuwe naam hoort niet alleen een nieuw logo maar ook een nieuwe website waarin wij u willen laten zien waar wij voor staan.

De gehele website is aangepakt, van de menu structuur tot aan de informatie pagina’s. Ons doel is u op een zo gebruikersvriendelijk mogelijke manier de informatie te geven die u zoekt. Zo komen onze verschillende diensten Bouwen, Service & Onderhoud en Gevel- & Geluidsisolatie duidelijker naar voren.

Middels de website, maar ook via Facebook en LinkedIn, willen wij u informeren over allerlei ontwikkelingen, projecten die wij hebben afgerond en projecten die nog komen gaan. De website zal het komende jaar dan ook zeker uitgebreid worden met informatie.

Er is altijd ruimte voor verbetering! Bent u van mening dat wij nog iets missen op onze website waar u graag meer over zou willen weten? Laat het ons dan weten via ons contactformulier of neem contact op via info@koppenbouwgroep.nl of 0411-637010.

‘Samen met elkaar vormen wij een mooi bouwteam’

Geplaatst 5 november

Het Oertijdmuseum in Boxtel is in de afgelopen decennia uitgegroeid tot een publieke trekpleister, die jaarlijks tienduizenden bezoekers trekt. ‘In de komende jaren willen wij stapsgewijs doorgroeien naar zo’n 100.000 bezoekers per jaar’, vertelt directeur René Fraaije. ‘Daarbij zoeken wij zoveel mogelijk de samenwerking met lokale en regionale ondernemers, zoals Koppen Bouw en Onderhoud uit…

Realisatie passage gemeentehuis Boxtel

Geplaatst 22 december

In opdracht van de Gemeente Boxtel realiseren wij de passage naast het gemeentehuis. Dit is onderdeel van een groter plan waaronder herinrichting van de markt en het achterterrein naast het gemeentehuis. Deze passage vormt de schakel tussen het achterterrein en de markt voor publiek. Voor Koppen Bouw en Onderhoud BV betekent dit het nieuw vervaardigen…

NIEUWBOUW SMALLSTEPS KINDEROPVANG TE BREDA

Geplaatst 5 december

In opdracht van onze opdrachtgever Small Steps, welke een groot aantal locaties beheert waar kinderdagverblijf en BSO mogelijkheden worden aangeboden, zijn wij gestart met het bouwen van de uitbreiding op de locatie aan de Liesboslaan te Breda. Voordat met het aanbrengen van de buispalen en fundering kon worden gestart werd vooraf een z.g. buitenkeuken met…

Meer nieuws