Samen bouwen: vakmanschap en toewijding gegarandeerd

Een team van professionals werkt nauw samen om ieder bouwproject te laten voldoen aan de hoogste normen. Uw visie wordt tot leven gebracht met vakmanschap en precisie, waarbij duurzaamheid geïntegreerd wordt.

Onze bouwprincipes

Koppen Bouw en Onderhoud is trots op de sterke relaties die wij gedurende drie decennia hebben opgebouwd. Onze vaste opdrachtgevers, waaronder zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, gemeentes en casino’s, worden ontzorgd op het gebied van onderhoud. Met onze focus op service en klanttevredenheid streven wij naar perfectie in elk aspect van ons werk!

Vakmanschap

Ons team van gekwalificeerde vakmensen streeft naar perfectie in elk detail en heeft een diepgaand begrip van verschillende bouwtechnieken en materialen.

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke bouwmethoden en materialen worden geïntegreerd in onze projecten, waardoor wij de ecologische voetafdruk van onze activiteiten minimaliseren. 

Maatschappelijk verantwoord

Wij zetten ons in voor het ondersteunen van de lokale gemeenschap, het bevorderen van diversiteit en inclusie, en leven dit na in onze activiteiten.

Veiligheid

Onze toewijding aan veiligheid begint bij de basis van elk project, waarbij we streven naar een werkomgeving die vrij is van gevaren en risico’s.

Daarom Koppen Bouw en Onderhoud

Als betrouwbare en deskundige speler in de bouwindustrie bieden wij de nodige expertise om ieder project succesvol te realiseren. Met focus op ieder detail en onze toewijding aan klanttevredenheid luisteren wij naar uw wensen. Samen zorgen we dat uw project wordt gerealiseerd volgens uw specificaties, op tijd en binnen het budget.

Uw betrouwbare partner

  • Vakmanschap en precisie
  • Transparante communicatie en samenwerking
  • Klantgerichtheid en service

Onze projecten

Ontdek een greep uit onze projecten waar wij in het bijzonder trots op zijn. Van concept tot realisatie, wij zijn uw betrouwbare partner voor elk bouwproject.