Uw pand getransformeerd met zorgvuldig onderhoud

Dankzij onze diepgaande expertise in werken binnen bewoonde panden begrijpen wij als geen ander het belang van het discreet uitvoeren van onze werkzaamheden, met minimale overlast als resultaat. Onze aanpak gaat verder dan ‘onderhoud’ – het draait om het opbouwen van waardevolle relaties en het bieden van betrouwbare, hoogwaardige diensten waarop u kunt rekenen.

Onze service

Service staat centraal in alles wat wij doen. Wij begrijpen dat een uitstekende service niet alleen betekent dat we kwalitatieve onderhoudsdiensten leveren, maar ook onze klanten ondersteunen gedurende het hele proces. Vanaf het eerste contact tot na de oplevering, streven we ernaar om een naadloze en positieve ervaring te bieden.

Onderhoud

Onderhoud is meer dan alleen het oplossen van problemen; het gaat om het bieden van zorg en aandacht aan de gebouwen waar wordt geleefd en gewerkt. Onze toegewijde collega’s zijn zich bewust van het feit dat ze te gast zijn in bewoonde panden en gedragen zich daar ook naar.

Of het nu gaat om het plannen van preventief onderhoud, het snel en efficiënt oplossen van problemen of het bieden van advies en ondersteuning, we staan altijd klaar voor u.

Onze pijlers

Koppen Bouw en Onderhoud is trots op de sterke relaties die wij gedurende drie decennia hebben opgebouwd. Onze vaste opdrachtgevers, waaronder zorginstellingen, kinderdagverblijven, scholen, gemeentes en casino’s, worden ontzorgd op het gebied van onderhoud. Met onze focus op service en klanttevredenheid streven wij naar perfectie in elk aspect van ons werk!

Vakmanschap

Ons team van gekwalificeerde vakmensen streeft naar perfectie in elk detail en heeft een diepgaand begrip van verschillende bouwtechnieken en materialen.

Duurzaamheid

Milieuvriendelijke bouwmethoden en materialen worden geïntegreerd in onze projecten, waardoor wij de ecologische voetafdruk van onze activiteiten minimaliseren. 

Maatschappelijk verantwoord

Wij zetten ons in voor het ondersteunen van de lokale gemeenschap, het bevorderen van diversiteit en inclusie, en leven dit na in onze activiteiten.

Veiligheid

Onze toewijding aan veiligheid begint bij de basis van elk project, waarbij we streven naar een werkomgeving die vrij is van gevaren en risico’s.

Daarom Koppen Bouw en Onderhoud

Als betrouwbare en deskundige speler in de bouwindustrie bieden wij de nodige expertise om ieder project succesvol te realiseren. Met focus op ieder detail en onze toewijding aan klanttevredenheid luisteren wij naar uw wensen. Samen zorgen we dat uw project wordt gerealiseerd volgens
uw specificaties, op tijd en binnen het budget.

Kwaliteit en betrokkenheid in elk aspect

  • Vakmanschap en precisie
  • Transparante communicatie en samenwerking
  • Klantgerichtheid en service 

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers kunnen rekenen op service die verder gaat dan alleen het onderhoud van gebouwen. Wij zijn uw betrouwbare partner die ervoor zorgt dat uw gebouwen in optimale staat blijven. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich al jaren focussen op wat echt belangrijk is.