Over Koppen Bouw en Onderhoud

Hendrie Koppen groeide op in een aannemersgezin in Liempde. Zijn vader adviseerde hem een baan te zoeken maar Hendrie wilde ondernemer zijn. In maart 1993 nam hij samen met zijn vrouw Ina een bouwbedrijf over. Van zeven man in dienst groeide het bedrijf uit tot Koppen Bouwgroep te Liempde met 40 collega’s.

Vertrouwen

In 2011 ging het mis en ging Koppen Service & Onderhoud B.V. failliet. Ze gingen naar de leveranciers die zonder krediet bescherming toch leverden. Ook de collega’s toonden hun loyaliteit. En dat doen ze nog steeds! Koppen Bouw en Onderhoud is een bedrijf met een laag ziekteverzuim en weinig verloop.

Meer dan stenen stapelen

Hendrie is trots op zijn collega’s. Ze denken zelf na, kunnen zich gedragen, weten dat ze te gast zijn bij een verbouwing. Ze kennen de wet- en regelgeving en de bouwbesluiten, zien tijdig de pijnpunten. Bij Koppen Bouw en Onderhoud gaat het om duurzame relaties, daar doen ze alles voor.

Anno 2017

Het gaat beter in de bouw na jaren van crisis, ook al blijft het hard werken. Koppen Bouw en Onderhoud werkt o.a voor OMO scholen, Vanderlande en Fair Play Casino’s, Gemeente ‘s-Hertogenbosch, Gemeente Eindhoven en  SKPO Eindhoven. Als het nodig is, werken de collega’s in het weekend en na sluitingstijd. Tijdens de ‘bouwvak’ wordt er gewerkt waar dit wordt verlangd door relaties, zorgstichtingen en vastgoedbeleggers.

Bouw

Uw huis, die droomvilla, een bedrijfspand of renovatie, Koppen Bouw en Onderhoud verzorgt het met plezier voor u. Wij zijn sterk in grootse en ingrijpende bouwprojecten in de woningbouw en utiliteitsbouw. Onze zorgvuldige manier van bouwen komt ook bij ingewikkelde bouwprojecten en verbouwingen tot zijn recht. De vakmensen van Koppen Bouw en Onderhoud zijn toegewijd en voeren specialistisch werk met veel plezier uit.

 

Renovatie

We zijn ook trots op onze diverse restauratieprojecten. Koppen Bouw en Onderhoud heeft onder andere de renovatie uitgevoerd van het monumentale pand van Van Lanschot te Eindhoven. Met ambachtelijk vakmanschap hebben we het pand authentiek gerenoveerd.

 

Contact

0411 637 010
info@koppenbouwgroep.nl

Adres
Bergstraat 16
5298 VK Liempde

Social Media

Ook op de hoogte blijven van onze werkzaamheden, nieuws en of vacatures? Volg ons dan via:

“Koppen Bouw en Onderhoud is heel oplossingsgericht en denkt goed mee.”

Wouter van Wijnen, KDV Architectuur Eindhoven