Een krachtig familiebedrijf met een verhaal

Onze bouwreis; van ambitie tot realisatie.

Bij Koppen Bouw en Onderhoud staat vakmanschap en toewijding centraal. Als regionaal Brabants bedrijf hebben we gedurende ruim 30 jaar een solide reputatie opgebouwd door onze focus op kwaliteit en klanttevredenheid. Wij zijn actief in diverse marktsegmenten, zowel in de particuliere sector als bedrijfsmatig, en streven ernaar om onze klanten te voorzien van hoogwaardige diensten waarop zij kunnen vertrouwen.

Historie

Ons verhaal begon in 1993, toen Hendrie Koppen samen met zijn vrouw Ina een bouwbedrijf overnam. Geboren en getogen in een aannemersgezin, groeide Hendrie op met een passie voor bouwen. Na een carrière bij verschillende instanties, besloot hij zijn droom van ondernemerschap na te jagen. Vanuit een bescheiden start in Vught groeide het bedrijf gestaag en verhuisde het in 1994 naar Liempde, waar het bedrijf verder uitgroeide tot het huidige Koppen Bouw en Onderhoud met 35 toegewijde collega’s.

Ervaring

Met ruim 30 jaar ervaring hebben we een breed scala aan projecten succesvol afgerond, variërend van nieuwbouw en verbouwingen tot onderhoud en renovatie. Ons team van enthousiaste en betrokken collega’s beschikt over de kennis en expertise om aan de uiteenlopende behoeften van onze klanten te voldoen. We zijn trots op onze veelzijdige klantenkring en blijven streven naar perfectie in elk project dat we uitvoeren.

Daarom Koppen Bouw en Onderhoud

Als betrouwbare en deskundige speler in de bouwindustrie bieden wij de nodige expertise om ieder project succesvol te realiseren. Met focus op ieder detail en onze toewijding aan klanttevredenheid luisteren wij naar uw wensen. Samen zorgen we dat uw project wordt gerealiseerd volgens uw specificaties, op tijd en binnen het budget.

  • Vakmanschap en precisie
  • Transparante communicatie en samenwerking
  • Klantgerichtheid en service

Onze projecten

Ontdek een greep uit onze projecten waar wij in het bijzonder trots op zijn. Van concept tot realisatie, wij zijn uw betrouwbare partner voor elk bouwproject.